TERMENI SI CONDITII

Pentru ca ne dorim ca toti cei care iubesc tenisul de masa sa se bucure de facilitatile oferite de Top Tenis Arena, impunem un set de standarde ridicate, de la care dorim sa nu facem rabat. Acestea asigura un cadru civilizat si placut pentru practicantii sportului, pastrind calitatea serviciilor noastre la nivelul pe care ni-l dorim. Aceste reguli si conditii nu sint negociabile, si la prima intrare in cadrul salii noastre, fiecare jucator este rugat sa le semneze.

 

Regulament de Ordine Interioara

 

BENEFICIARUL se obliga sa respecte strict urmatoarele conditii pe perioada in care este prezent in spatiul „Top Tenis Arena”, precum si instructiunile personalului „Top Tenis Arena”:

 

A. Abonamentul tip Prepay este personal, acesta nu este transferabil.

 

B. Accesul in spatiul „Top Tenis Arena” este permis doar persoanelor care se legitimeaza cu act de identitate valabil. In cazul minorilor sub 14 ani, carnetul de elev constituie documentul acceptat ca si document de identitate. Accesul este permis doar in orele de program.

 

C. Pentru toate persoanele care doresc sa practice tenisul de masa in cadrul „Top Tenis Arena” este obligatorie semnarea Regulamentului intern al salii, format din prezentele conditii. Accesul nu va fi permis persoanelor care nu au semnat aceste conditii.

 

D. Orele de deschidere si inchidere ale salii „Top Tenis Arena” trebuiesc respectate. Ne rezervam dreptul de a modifica orele de program, acest lucru fiind anuntat in timp util, in cadrul salii.

 

E. Este interzisa introducerea in spatiul salii de tenis a substantelor dopante, a bauturilor alcoolice indiferent de concentratia de alcool, a armelor de foc, a substantelor explozive sau inflamabile, a armelor albe, a oricaror altor obiecte sau substante ilegale sau care pot prejudicia integritatea corporala a persoanelor din sala sau care pot produce pagube materiale salii de tenis sau cladirii.

 

F. Este interzisa expunerea in spatiul „Top Tenis Arena” a materialelor comerciale sau promotionale care nu apartin „Top Tenis Arena” fara acordul scris al conducerii acesteia.

 

G. Accesul in sala nu este permis persoanelor aflate in stare de ebrietate, chiar daca persoana respectiva detine unul sau mai multe abonamente valabile. Deasemenea, personalul salii poate dispune evacuarea imediata din spatiul „Top Tenis Arena” a oricaror persoane care datorita consumului de bauturi alcoolice devin turbulente sau care ajung in stare de ebrietate.

 

H. Este interzis accesul in incinta „Top Tenis Arena” persoanelor cu aspect respingator sau in haine murdare, persoanelor insotite de animale sau persoanelor cu boli infectioase.

 

I. Persoanele care folosesc dotarile „Top Tenis Arena” au obligatia sa se comporte ca un bun utilizator fara a initia, incita, desfasura activitati de natura sa aduca prejudicii materiale spatiului de joc, dotarilor materiale sau altor persoane prezente. Acestea actiuni includ dar nu sint limitate la : lovirea cu paleta de tenis sau cu parti ale corpului a meselor de tenis, a usilor, peretilor, a camerelor de luat vederi si a oricaror altor dotari ; taierea, zgarierea, ciobirea meselor, paletelor inchiriate, a stalpilor de protectie. Persoanele care totusi desfasoara aceste actiuni de distrugere sunt direct si solitar responsabile de pagubele produse, Prestatorul avand dreptul sa recupereze prin toate mijloacele legale costurile integrale de reparatie sau inlocuirea bunurilor distruse cat si a venitului nerealizat datorita indisponibilizarii dotarilor respective.Totodata, accesul persoanelor in cauza va fi definitiv interzis in spatiul „Top Tenis Arena” indiferent daca persoana respectiva detine unul sau mai multe abonamente valabile.

 

J. Accesul in spatiul de joc se face doar daca BENEFICIARUL este echipat corespunzator pentru activitatea de tenis de masa, avind incaltaminte sport curata. Furizorul va refuza accesul in spatiul de joc persoanelor care nu au minim incaltaminte sport curata.

 

K. Pe toata perioada sederii in sala de tenis, BENEFICIARUL va avea un comportament adecvat activitatilor sportive, fara a obstructiona activitatea celorlalte persoane prezente in spatiul „Top Tenis Arena”. Este interzisa aducerea de injurii celorlelte persoane din sala de tenis, folosirea de cuvinte obscene, a injuraturilor si a altor acte si gesturi huliganice.In caz contrar, personalul salii poate dispune evacuarea persoanelor in cauza. Repetarea acestui comportament de 2 ori poate duce la rezilierea prezentului contract si la interzicerea accesului in sala de tenis pentru persoana in cauza.

 

L. Pe toata perioada sederii in sala de tenis, BENEFICIARUL nu va aduce injurii sau agresa personalul salii. Deasemenea, BENEFICIARUL trebuie sa respecte toate indicatiile primite de la personalul salii, indiferent daca acestea nu sunt stipulate in prezentul contract. Personalul salii va purta semne distinctive ce vor permite recunoasterea lor.

 

M. Pe toata perioada sederii in sala de tenis, BENEFICIARUL este obligat sa aiba o tinuta decenta, fara a-si expune parti intime ale corpului. Pentru echipare/dezechipare Clientul trebuie sa foloseasca doar spatiile special amenajate in acest sens.

 

N. In sala de tenis fumatul este complet interzis.

 

O. Clientul are obligatia ca inainte de a parasi sala de tenis, sa restituie bunurile primite spre utilizare –dupa caz : palete, mingi, roboti, chei vestiar etc – sa achite contravaloarea utilizarii meselor si a bauturilor consumate.

 

P. Insusirea oricaror bunuri din sala de tenis constituie furt si va fi tratat potrivit reglementarilor legale in vigoare de catre organele abilitate in drept. Spatiul „Top Tenis Arena” se afla sub supraveghere video, este protejata impotriva efractiei si are paza asigurata 24/7.

 

Q. In sala de tenis nu se comercializeaza bauturi alocoolice minorilor si persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani.

 

R. In sala de tenis, fotografiatul, filmatul, inregistratul audio se poate face doar daca este adus la cunostinta personalului salii si a persoanelor fotografiate, filmate si inregistrate audio. Acordul acestora si al conducerii „Top Tenis Arena” este obligatoriu. In cazul in care un membru reclama faptul ca a fost filmat sau fotografiat fara voie in incinta clubului de catre alt membru, „Top Tenis Arena” are dreptul de a solicita persoanei vinovate sa paraseasca incinta si chiar sa rezilieze contractul de membru.

 

S. „Top Tenis Arena” nu este responsabila pentru obiectele personale uitate de Clienti in incinta clubului, sau care au disparut pe perioada sederii in sala de tenis.

 

T. „Top Tenis Arena”, actionarii, conducerea si angajatii sai nu vor fi facuti responsabili sub nici o forma pentru accidentarile sau ranirile ce se pot intimpla ca urmare a beneficierii de serviciile contractate sau ca urmare a prezentei in spatiul „Top Tenis Arena”

 

U. Incalcarea conditiilor de mai sus poate duce la rezilierea contractului de membru, evacuarea imediata din cadrul salii „Top Tenis Arena”, fara obligatia de a restitui sumele achitate.